Johan van Spanjen

Grafische vormgeving

mail@johanvanspanjen.nl

 

Mail mij!

0640387741

Van jongs af aan ben ik al bezig in het grafische vak. Ik heb na mijn opleiding bij diverse ontwerp-bureaus, redacties, uitgeverijen en drukkerijen gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan als vormgever en opmaker van drukwerk. Na een aantal jaren ben ik terechtgekomen bij Cobouw, het dagblad voor de bouw, als redactioneel vormgever. Dagelijkse productie van infografieken, bijlagen en natuurlijk gewoon de krant.

 

Het is een branche die enorm in beweging is maar het vormgeven van een boodschap is en blijft een erg leuk vak.

 

Van jongsaf aan ben ik al bezig in het grafische vak. Ik heb na mijn opleiding bij diverse ontwerp-bureaus, redacties, uitgeverijen en drukkerijen gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan als vormgever en opmaker van drukwerk.Na een aantal jaren ben ik terechtgekomen bij Cobouw, het dagblad voor de bouw als redactioneel vormgever. Dagelijkse productie van infografieken, bijlagen en natuurlijk gewoon de krant.

 

Het is een branche die enorm in beweging is maar het vormgeven van een boodschap is en blijft een erg leuk vak. Het geeft een goed gevoel als iemand tevreden is met wat jij hebt vormgegeven.